OM OSS

Vi setter farge på barnemoten

LEKEN, FARGERIK OG UNIK BARNEMOTE

Hos Adenkids finner du alt du trenger til de små sjarmørene dine. Bli med og sett farge på barnemoten i behagelige og lekne klær!

Vår gründere

“...Barnemote inspirert av min oppvekst i Stockholm og vår kjente ikon Astrid Lindgren...”

Elly heter jeg og er gründeren av Adenkids. Inspirasjonen min stammer fra Deleskogen i Småland, for meg det fineste stedet i verden og barnas idylliske eventyrland. En stor del av min visjon til Adenkids er også min oppvekst i Stockholm både når det gjelder både mote og kjente ikoner, som Astrid Lindgren som har skapt alle de eventyrlige og lekne og fargerike fortellingene som jeg er vokst opp med.

Vår historie

Adenkids er nyetablert i 2022, med oppstart av nettbutikk i 2023. Ideen om å ta en plass i markedet med barnemote var i mange år en drøm og en visjon, og som i 2022 ble til virkelighet. Navnet ADEN stammer fra mine barns navn, ADele og BEN. De er en stor del av min inspirasjon så da måtte de få være med på festen de også.

Vår visjon

Adenkids satser på fargerike og moteriktige klær for barna. Vi liker lekne mønster, avslappede passformer, unike fargekombinasjoner og at klærne gjenspeiler seg i barnas lekne personlighet - og her er vi nå!