Naomi Armstrong

Jan 15, 2023

5 Most Comfortable High-heels As International Women's Day Gifts

Top must-have heels for women, handpicked by our expert

Møt vår gründere

Elly Deleskog Spångberg er en tidligere grafisk designer med erfaring innen kampanjer, markedsføring og det å skape, alt som involverer form og farger. Hun er oppvokst i Stockholm, men har bodd i den sjarmerendes vestkust-perlen Haugesund siden 9 år tilbake. Her fant hun kjærleiken 3 dager før hun skulle reise tilbake til Stockholm igjen etter å ha jobbet i Haugesund et år.

“Min dröm är att Adenkids ska få blomstra och inspirera föräldrar och barn till å sätta färg på barnmotet. En del av min inspiration till kläderna härstammar från min egna uppväxt. Oversized passformer, retro mönster med unika färgkombinationer och lekfulla motiv”

 - Elly Deleskog Spångberg

Siden den tid har hun fått to nydelige barn, Ben og Adele. Det er også disse to sjarmørenes navn som er resultatet av navnet på nettbutikken. ADele + bEN = ADEN. Familien bor nå i Norheimskogen og nyter tilværelsen i alle fine naturmiljøer rundt om.
For et år siden ble samboeren kjent med fenomenet frieri (noen bruker litt lenger tid enn andre, 8 år for eksempel) - og i dag er de forlovet og planlegger bryllup.

Elly sin aller største drøm siden ung voksen har vært å få jobbe med noe som er kreativt, nyskapende og variert. Når hun da fikk muligheten i høst til å gå mot sine drømmer, tok hun sjansen. Ellys sine visjoner til Adenkids er inspirert av den kjente forfatteren Astrid Lindgren som forteller alle de eventyrlige berettelsene. Hun er også inspirert av den gøyale personligheten til barn når hun velger ut produkter - Klærne skal reflektere barnens lekne personlighet.