Bonjour! Adenkids i Paris

by Shopify API

18-04-2023

Bonjour! Adenkids i Paris

Buckle your seatbelts - det skjer mye ting fremover!

Besøker showroom i Paris

Adenkids er opptatt av å stadig bli inspirert og å altid være nysjerrig på nye leverandører og samarbeidsparners. Det ble derfor ingen tvil om at vi måtte ta oss en tur til Paris når vi ble invitert til å ta en prat med en potensiell ny leverandør. Dette møtet viste seg å bli en stor del av reisen til Adenkids og til høsten vil du få vite hva vi har jobbet med bak kulissene siden den tid. Vi vil få inn et bredere størrelseutvalg til høsten. Vi kommer også til å lansere klesplagg som vi per i dag ikke har på lager enda. Vi kommer få inn mange nydelige og unike plagg med tøffe fargekombinasjoner og mønster. Alt vi kan si, er at du kan glede deg til et helt nytt merke som per i dag nesten ikke finnes i Norge i barneklær-sortimentet.

Høsten 2023 kommer med flere overraskelser

Adenkids er opptatt av å hele tiden oppleve og skape nye relasjoner tilknyttet barneklæsbransjen. Vel i Paris gikk vi selvfølgelig ikke glipp av den store messen som var den helgen. Her kom vi i kontakt med mange herlige gründere, også leverandører. En av disse er selebukse-leverandøren våres som også våre fantastiske følgere har vært med og røstet frem. Noe som har vist seg å være en suksess!

Og så kan vi jo gledelig fortelle deg at vi har inngått flere nye samarbeid på denne messen også. Vi håper du har lyst til å følge med oss videre på denne reisen. 
Kos og klem,
CEO, Elly Deleskog Spångberg